3 Haziran 2013 Pazartesi

Bursa Evden eve nakliyat Hakkımızda

Bursa nakliyat firması olarak, yıllarca bu alanda çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.Uzun süren bu süreçte biz müşterilerimizin desteği sayesinde büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz. Bu alan da en iyi hizmet vermek başlıca amacımızdır. Biz bu işi severek yapıyoruz ve memnun bırakmayı gönülden istiyoruz. Bizi bu konuma getiren ve referans olarak reklamımızı yapan müşterilerimize bunları borçluyuz. Nakliyat işinde bizim gibi ilkelerine duyarlı hiç bir firma göremezsiniz. Türkiye de Hasar güvencesi veren tek firmayız diyebiliriz. Her işte bir kaza ihtimali vardır ve bu kazaları müşterilerimize yükleyemeyiz. Bu yüzden tüm eşyalarınız bizimle teslim olana kadar sigortalıdır. Zamanı az olan veya zamanı değerli olan müşterilerimiz içinde hızlı bir şekilde teslim için, hızlı çalışarak zamandan tasarruf ettiriyoruz.
Bursa evden eve nakliyatbursa nakliyat ve bursa nakliye olarak aramalarda karşınıza çıkabiliriz. 2001 den beri bu işte çalışıyoruz ve amacımız tüm Türkiye de bu sektöre şekil vererek evden eve, ofisten ofise nereden nereye olursa olsun güvenli ve hızlı taşımacılığı sağlamaktır.  Bizim sağladığımız hizmetler bursa üzerinde en beğenilen nakliye firması olmamızı sağladı. Biz müşterilerimizin bize duyduğu güveni her zaman laik bir şekilde olmak için mücadele veriyoruz. Tüm iş planlamalarımız, müşterilerimizin yararına sağlamaktır. Kazançta önemli ama biz müşterilerimizin gücünü hesaplayarak finansal gücü az olan müşterilerimizi düşünerek fiyatlandırmaları yapıyoruz.
Bizim için taşıdığımız her eşyanın sorumluluğu bizim üstümüzdedir. Bu yüzden bize güvenen tüm müşterilerimiz rahat etsin ki, biz müşterilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Taşıdığımız ve teslim edene kadar o eşyalar bizim ismimiz güvencesi altında sigortalanır.Emin Demir
xMüşteri güveni bizim için önemlidir. Biz her müşterimizi referans olarak gösteremesek de çoğu müşterimizi gösteririz. Bizim reklamımız müşterilerimiz.
Bizim çalıştığımız kişileri ve kurumları görmek isteyebilirsiniz. Bunu size göstermek isteriz. Yukarıda ki menüden REFERANSLAR sayfasını ziyaret ederek nakliyat işlerini yaptıklarımıza erişebilirsiniz. Bursa da bu işi seve seve yapan ve lider firma olma yolunda adımlar ile ilerliyoruz. Bunu müşterilerimizin bizi desteklemesine borçluyuz. Bu yüzden onlara çok teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder